Среда, 22.05.2024, 06:27
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 24 » Захист прав і свобод громадян.
12:05
Захист прав і свобод громадян.

       В приміщенні ДПІ у Слов’яносебському районі створені усі умови для того, щоб платники податків мали можливість отримувати інформацію або допомогу, яка може бути надана їм відповідно до Закону України від 02.10.96 № 393/96-ВР «Про звернення громадян» зі змінами та доповненнями.

      Також, кожен має можливість звертатися до інспекції з різноманітними запитаннями, які регулюються спеціальним Законом України від 13.01.11 № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» зі змінами та доповненнями.

       Вся необхідна довідникова інформація, яка стосується форм та порядку подання запиту, строки надання відповідей, тощо розміщена на стенді Центра обслуговування платників податків.

       Стратегічними цілями діяльності державної податкової служби по роботі з платниками податків є:

- поширення позитивного іміджу державної податкової служби серед платників податків;

- донесення до платників податків зрозумілої політики керівництва ДПС України, позитивної спрямованості податкового органу на роботу з налагодження партнерських відносин з суб’єктами господарювання, встановлення прозорості адміністрування податків.

       З метою виконання вказаних цілей фахівцями інспекції значна увага приділяється кваліфікованому, своєчасному розгляду в повному обсязі звернень громадян, надання публічної інформації на запити фізичних, юридичних осіб, об’єднань громадян, забезпеченню їх конституційних прав щодо реалізації соціально-економічних, політичних, особистих прав і законних інтересів та щомісячному аналізу стану роботи зі зверненнями громадян.

        ДПІ у Слов’яносербському районі повідомляє, що з метою захисту конституційних прав і свобод громадян та вирішення життєво важливих проблем окремої людини, можна звернутися за інформацією до сектору забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян ДПІ у Слов’яносербському районі за адресою: 93701, смт. Слов’яносербськ  вул. Горького, 53, кім. 209  або за телефоном: 9-38-32.

 

ДПІ у Слов’яносербському районі

ГУ Міндоходів у Луганській області

23.07.2013

Просмотров: 368 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: