Вторник, 21.05.2024, 20:43
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Сентябрь » 4 » З Днем підприємця представників бізнесу першими на Слов'яносербщині привітали податківці
16:46
З Днем підприємця представників бізнесу першими на Слов'яносербщині привітали податківці

     Для співробітників Міністерства доходів і зборів України День підприємця – день особливий, день святковий. Звичайно, саме підприємці отримують в цей день поздоровлення і всі кращі побажання, але співробітники Міндоходів чудово розуміють, що День підприємця це професійне свято людей завдяки яким наповнюється державна скарбничка. Людей чиїми думками, енергією створюються матеріальні блага кожного громадянина нашого суспільства.

      День підприємця відзначається в першу неділю вересня, тож зазвичай своє професійне свято підприємці святкують у родинному колі. Але найкращих підприємців, найбільш професійних, тих хто найбільш відповідально відноситься до ведення бізнесу співробітники ДПІ у Слов'яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області починають поздоровляти напередодні свята.

      Перед фахівцями ДПІ у Слов'яносербському районі ГУ Міндоходів  у Луганській області  стало не просте завдання – необхідно було визначити найкращих представників бізнесу  які працюють у Слов'яносербському регіоні. Найбільш професійних підприємців визначали у декілька етапів і не лише за кількістю сплачених до бюджету податків, але і за кількістю робітників, яких підприємець забезпечує роботою та заробітною платнею. Рівнем заробітної плати. Прозорістю ведення бізнесу. Стабільністю розвитку бізнесу підприємця. Тож напередодні Дня підприємця до ДПІ у Слов'яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області запросили десять найбільш успішних та найбільш відповідальних представників малого та середнього бізнесу області. Кожен з підприємців, які були визначені як кращі в регіоні має свій бізнес. Але їх об’єднує відсутність боргів перед бюджетом. І звичайно вклад кожного до державного та місцевих бюджетів різний, але «малим» його ніяк не назвеш!

     Тож як відмітив Віктор Голованов, кожен із запрошених вніс свій значний вклад у більш як дванадцять мільярдів гривень податку та митних платежів, направлених міндоходівцями регіону до державного бюджету. За словами начальника ДПІ у Слов'яносербському районі: «Податки, які сплачують підприємці області, наповнюють державний бюджет, що формує національний достаток, створює фінансову основу цивілізованого суспільства в нашій країні. Податки, які спрямовуються до місцевих бюджетів, дають можливість громаді створювати комфортну інфраструктуру міст та селищ, підтримувати культуру і духовність, фінансово забезпечувати найменш соціально захищені категорії населення. Забезпечують в Україні стабільність та статок».

       Під час зустрічі з кращими представниками бізнесу регіону Віктор Голованов вручив кожному запрошеному подарунки та вітального лист від імені начальника ДПІ у Слов'яносербському районі.

 

Просмотров: 358 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: