Вторник, 21.05.2024, 23:35
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 31 » Вперше зареєстровані транспортні засоби поповнили місцеві бюджети Слов̓яносербщини на 70 тис.грн
13:42
Вперше зареєстровані транспортні засоби поповнили місцеві бюджети Слов̓яносербщини на 70 тис.грн

„У першому півріччі 2013 року від сплати збору за першу реєстрацію транспортних засобів місцеві бюджети Слов̓яносербського району поповнилися на 70 тисяч  гривень. Платниками вказаного збору є власники (юридичні та фізичні особи) колісних транспортних засобів. У кожному випадку сума збору визначається окремо,” - про це повідомив під час прес-конференції заступник начальника ДПІ у Слов̓яносербському районі Людмила Анатоліївна Полухіна.

   Зокрема, для колісних транспортних засобів - за обсягом циліндра двигуна в кубічних сантиметрах, а для легкових автомобілів, обладнаних електродвигуном, - за потужністю двигуна в кіловатах; для суден із двигуном - за потужністю двигуна в кіловатах, а для суден без двигуна - за довжиною корпусу судна в сантиметрах; для літаків і вертольотів - за максимальною злітною масою.

   Для прикладу розрахуємо суму збору легкового автомобіля Toyota Camry з об'ємом циліндра двигуна 3456 куб.см., 2012 року випуску, зареєстрованого вперше в Україні 16.01.13 року. Ставка збору для вказаного автомобіля становить 29,38 грн. За 100 см.куб. обсягу циліндра двигуна і коефіцієнта для всіх нових транспортних засобів дорівнює 1. Отже, сума збору за першу реєстрацію даного автомобіля складає - 34,56 х 29,38 х 1 = 1015,37 грн.

   Нагадуємо: від сплати збору за першу реєстрацію звільняються будинки-інтернати для громадян похилого віку та інвалідів, дитячі будинки-інтернати, пансіонати для ветеранів війни і праці, геріатричні пансіонати, реабілітаційні установи для інвалідів та дітей-інвалідів, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

   Також від сплати збору звільняються легкові автомобілі для інвалідів з об'ємом циліндрів двигуна до 1500 куб.см., придбані за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів та/або безоплатно передані інвалідам відповідно до законодавства України.

 

ДПІ у Слов̓яносербському районі

ГУ Міндоходів у Луганській області

30.07.2013р.

Просмотров: 349 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: