Вторник, 21.05.2024, 15:10
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Апрель » 9 » В ДПІ у Слов’яносербському районі 14 касових апаратів приєднано до системи обліку даних РРО
16:41
В ДПІ у Слов’яносербському районі 14 касових апаратів приєднано до системи обліку даних РРО

       1 юридична особа та 13 - фізичних – використовують касову техніку оновленого зразка в Слов’яносербському районі.

       Слід зазначити, що цифрова касова стрічка робить процес звітування для власників реєстраторів розрахункових операцій максимально комфортним та зручним, адже завдяки безконтактному спілкуванню з податківцями підприємці не витрачатимуть свій час на відвідування податкової. Також нововведення дозволяє заощадити на купівлі паперової контрольної стрічки та позбавляє необхідності суб’єктів господарювання зберігати упродовж 3-х років копії чеків. Також це сприятиме зменшенню кількості перевірок таких платників.

       Нагадаємо, що законодавчі норми, які впроваджують дистанційний моніторинг касових операцій, набрали чинності з 1 січня поточного року.

       «Адаптаційний період, відведений на впровадження дистанційного моніторингу касових операцій, триватиме до 1 липня 2013 р., - зазначив начальник ДПІ у Слов’яносербському районі Віктор Голованов. - Штрафи за відсутність електронної стрічки до цього часу не застосовуватимуться».

Просмотров: 492 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: