Среда, 01.05.2024, 08:24
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Ноябрь » 19 » Своєчасна сплата податків – запорука успішної діяльності підприємства.
19:18
Своєчасна сплата податків – запорука успішної діяльності підприємства.

      Нещодавно на Слов’яносербщині відбулася виїзна робоча зустріч начальника ДПІ у Слов’яносербському районі Віктора Голованова з трудовим колективом ПП «Колосок». Обговорення стосувалося питання створення сприятливих умов розвитку бізнесу та добровільної сплаті податків. Також, у ході зустрічі обговорювалися питання легалізації трудових відносин, дотримання законодавчих норм у сфері трудових відносин, актуальні аспекти адміністрування єдиного соціального внеску. 

      За словами начальника: «Розвиток бізнесу та добровільна сплата податків – основа соціально-економічного розвитку регіону. Пріоритети нашої роботи повинні бути направлені на покращення умов для великого та малого бізнесу: вдосконалення системи адміністрування, якісне обслуговування платників податків з використанням нових технологій, спрощення документообігу, мінімум затрат часу представниками бізнесу у спілкуванні з державою і максимум - на основну діяльність».

      Завдяки злагодженій роботі та чіткої організації діяльності показники доходів виконані за такими основними платежами, як: податок на прибуток - фактично надійшло 1,5 млн. грн., по відношенню до відповідного періоду минулого року надходження збільшились на 337,5 тис.грн.; плата за користування надрами - надійшло 14,5 млн. грн; податку з доходів фізичних осіб 33,5 млн. грн., єдиного податку 1,3 млн. грн» - повідомив Віктор Голованов.

      «ДПІ у Слов̓яносербському районі планує з такими ж позитивними показниками продовжувати роботу і надалі та розраховує на плідну співпрацю взаємопорозуміння з платниками податків» - підкреслив начальник.

 

ДПІ у Слов’яносербському районі

Просмотров: 539 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: