Вторник, 21.05.2024, 19:12
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Октябрь » 3 » Співробітниками головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ з незаконного обігу вилучено товарів на суму понад 3 млн. грн.
11:53
Співробітниками головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ з незаконного обігу вилучено товарів на суму понад 3 млн. грн.

Одним із пріоритетів роботи оперативних підрозділів Міндоходів України в поточному році є посилення контролю за виробництвом і реалізацією підакцизних товарів, виявлення та ліквідація незаконних виробництв підакцизних товарів, а також перекриття каналів контрабандного постачання підакцизних товарів в країну. В 2013 році головним оперативним управлінням ГУ Міндоходів України проводяться широкомасштабні заходи під умовними назвами «Акциз», «Держкордон-2013» та  «Прозорий імпорт»  про це повідомив керівник головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ полковник податкової міліції Овчар Сергій Григорович.

Як зазначив Сергій Овчар протягом 9 місяців поточного року співробітниками підрозділу вилучено із незаконного обігу товарів на суму  понад 3 млн. грн., зокрема: спирту на суму 97 тис. грн., лікеро-горілчаної продукції на суму 338 тис. грн., тютюнових виробів на суму 448 тис. грн.

Припинена діяльність 4 «підпільних цехів» по нелегальному виробленню алкогольної продукції.

 

Просмотров: 389 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: