Среда, 01.05.2024, 11:46
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Ноябрь » 19 » Результати роботи головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ у 2013 році
19:20
Результати роботи головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ у 2013 році

      Територія обслуговування головного оперативного відділу Алчевської ОДПІ включає в себе територію м. Алчевськ, м. Брянка, м. Стаханов, м.Кіровськ, м. Первомайськ, м. Попасна, м. Красний Луч, м. Антрацит, м. Ровеньки, Перевальський, Лутугинський та Слов’яносербський райони, на якій знаходяться Алчевська ОДПІ, Стахановська ОДПІ, Первомайська ОДПІ, Антрацитівська ОДПІ, ДПІ у м. Красному Лучі, ДПІ у м. Ровеньках, ДПІ у Лутугинському районі та ДПІ у Слов’яносербському районі.

      Головний оперативний відділ створено шляхом об̓єднання відділів Алчевської, Стахановської та податкової міліції м. Красний Луч.

      Протягом 11 місяців поточного року за матеріалами оперативників, було викрито 27 тяжких злочинів у сфері оподаткування, в результаті проведених слідчо-оперативних заходів відшкодовано 19,7 млн. грн. збитків та мобілізовано до державного бюджету близько 23,9 млн. грн податків.

      Припинено діяльність 4 підпільних цехів з незаконного виробництва продукції, з яких 2 - з нелегального виготовлення алкогольної продукції.

      Вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 3,2 млн. грн.

      Викрито 2 центра конвертації грошових коштів.

      Забезпечено застосування 4 адміністративних арештів майна СГД - боржників, за результатами яких забезпечено надходжень до бюджету у сумі більш 1 млн. грн. Попереджено 2 факти незаконного декларування бюджетного відшкодування ПДВ на суму більш 20 млн.грн.

 

Штаб ГОВ Алчевської ОДПІ

 

 

Просмотров: 592 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: