Среда, 22.05.2024, 03:16
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 2 » Про нюанси застосування РРО — під час семінару
16:14
Про нюанси застосування РРО — під час семінару

Інтернет в сучасному світі завойовує все нові й нові сфери нашого життя. Як відомо, з 1 липня цього року суб’єкти господарювання, які використовують касові апарати, повинні подавати до органів Міністерства доходів і зборів України по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків та інформацію про обсяг розрахункових операцій, виконаних у готівковій та/або у безготівковій формі.

 

 У користувачів РРО у зв’язку з цим виникає багато запитань, які потребують втручання фахівців Міндоходів або ж виробників касових апаратів.

 

 Саме цим питанням був присвячений семінар для платників податків та спеціалістів територіальних органів ГУ Міндоходів в області, який відбувся у червні в ДПІ у Слов’яносербському районі ГУ Міндоходів в Луганській області , участь в якому взяли заступник начальника інспекції Людмила Полухіна та головний державний ревізор-інспектор відділу податкового аудиту Тетяна Блищік.

 

 Як підкреслила, відкриваючи семінар,  заступник начальника ДПІ у Слов’яносербському районі Головного управління Міндоходів в області Людмила Полухіна, у представників бізнесу, які використовують у своїй діяльності касові апарати, залишилося обмаль часу для приведення РРО у відповідність законодавчим змінам. Користувачам касової техніки при її придбанні або заміні необхідно обов’язково звертатися до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО щодо проведення ними відповідного доопрацювання даної моделі у термін до 01.07.2013, з якого використання такої техніки тягне за собою відповідальність.

 

 Запрошені фахівці детально зупинилися на нюансах застосування електронної звітності при використанні РРО та відповіли на численні запитання слухачів.

 

                                                                                    ДПІ у Слов’яносербському районі

                                                                                  ГУ Міндоходів в Луганській області   

                                                                                  02.07.2013р.  

Просмотров: 430 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: