Среда, 22.05.2024, 04:37
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 16 » Платникам Слов̓яносербська - послуги Центру обслуговування
13:29
Платникам Слов̓яносербська - послуги Центру обслуговування

     З метою індивідуального підходу  до кожного платника  та ефективної системи обслуговування в Державній податковій інспекції у Слов̓яносербському районі працює Центр обслуговування платників податків, в якому введено в дію широкий  перелік сервісів для своїх клієнтів.

 

     Протягом I  півріччя  2013 року  у Центрі обслуговування платників податків працівниками ДПІ у Слов̓яносербському районі  було надано  майже 5000 адміністративних та консультативних послуг,  найбільша  частина з яких  – це послуги  з  приймання  податкової звітності від юридичних та фізичних осіб.

 

     Перелік  адмінпослуг, що надаються інспекцією, містить 26 найменувань. Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, яку  затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 14.06.2013 року № 161 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг».

 

    З інформаційної картки платники можуть дізнатися  інформацію про суб’єкта, що надає адмінпослугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, умови  отримання послуги, перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

 

    Серед послуг, які надаються ДПІ у Слов̓яносербському районі  – видача свідоцтв платника єдиного податку та податку на додану вартість, реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача торгового патенту, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи, реєстрація реєстратора розрахункових операцій,  видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків тощо.

 

ДПІ у Слов̓яносербському районі

ГУ Міндоходів у Луганській області

Просмотров: 373 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: