Вторник, 21.05.2024, 21:47
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 2 » Пенсіонери звільняються від сплати земельного податку
17:17
Пенсіонери звільняються від сплати земельного податку

     За інформацією фахівців ДПІ у Слов’яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області, від сплати земельного податку звільняються пенсіонери за віком, інваліди першої і другої груп, ветерани війни, люди, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років.

     Громадяни-власники земельних ділянок, які вийшли на пенсію не за віком (пенсія призначена за вислугу років, по інвалідності тощо), після досягнення пенсійного віку  також мають право на  таку пільгу.

     Пільга по земельному податку надається  громадянам  виключно за земельні ділянки, які належать їм на правах приватної власності, посвідчені належними документами та даними державного земельного кадастру.

     Звільнення від сплати земельного податку за земельні ділянки поширюється на одну земельну ділянку за кожним видом використання, визначених податковим законодавством.

     Фахівці ДПІ у Слов’яносербському районі Міндоходів області нагадують, що для отримання пільги по земельному податку громадянин повинен подати до територіального органу Міндоходів за місцезнаходженням земельної ділянки заяву про надання пільги та документи, які посвідчують його право на пільгу (паспорт, пенсійне посвідчення, тощо).

 

                                                                                  ДПІ у Слов’яносербському районі

                                                                                  ГУ Міндоходів в Луганській області   

                                                                                  02.07.2013р.  

Просмотров: 446 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: