Вторник, 21.05.2024, 13:58
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 31 » Надходження від сплати єдиного податку склали майже 1 млн. гривень
13:27
Надходження від сплати єдиного податку склали майже 1 млн. гривень

Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів Слов̓яносербського району за січень-червень цього року. Це перевищує надходження минулого року майже на 200 тис. грн. або на 28%.

     Загалом в Слов’яносербському районі  працюють на спрощеній системі оподаткування 594  підприємця. Найчисельнішою серед «спрощенців» є 2 група – 313 підприємців або 53%. Ці представники бізнесу тепер звітують лише раз на рік та єдиний податок сплачують щомісячно. До першої групи спрощеної системи оподаткування  належать 225  «єдинників» або 38 відсотків, до третьої – 56 суб’єктів господарювання.

     Законодавчі зміни, внесені торік до спрощеної системи оподаткування, забезпечують сприятливі умови для ведення бізнесу суб’єктами малого підприємництва, відтак зростає кількість підприємців та збільшуються надходження до бюджету.

     Спрощенці також мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають змогу змінювати групу або ставку податку.

      Крім того, незабаром підприємці зможуть вести книгу обліку доходів та витрат в електронному вигляді. Маючи електронний ключ, платники зможуть автоматично заповнювати на підставі даних книги податкову звітність та направляти її в режимі он-лайн до податкового органу.

 

ДПІ у Слов̓яносербському районі

ГУ Міндоходів у Луганській області

30.07.2013р.

Просмотров: 368 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: