Вторник, 21.05.2024, 14:57
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Сентябрь » 4 » На Слов'яносербщині 95 відсотків юридичних осіб подає звітність у електронному вигляді.
16:49
На Слов'яносербщині 95 відсотків юридичних осіб подає звітність у електронному вигляді.

      Все  більше  платників  податків, що перебувають на податковому обліку в ДПІ у Слов'яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області переходять на електронну звітність.

      Так, з початку 2013 року, внаслідок створення сприятливих умов для переходу на електронну звітність, спостерігається суттєве збільшення кількості платників податків, які обирають електронний спосіб подання звітності.

      На початок серпня 2013 року  відсоток подання декларацій в електронному вигляді складає юридичними особами майже 95 відс., фізичними особами-підприємцями  майже 80 відс., що у порівнянні з аналогічним періодом  2012 року значно зріс.

      ДПІ у Словяносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області проводиться робота по забезпеченню сприятливих умов для подання суб'єктами господарювання звітності про використання РРО до органів міндоходів по дротових або бездротових каналах зв'язку за технологією Національного банку України.

      За результатами проведеної роботи в даному напрямку, з початку року до системи обліку даних РРО Міндоходів України приєднано 86 РРО, зареєстрованих в ДПІ у Слов'яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області, що готові до передачі даних про роботу РРО в електронному вигляді.

 

Просмотров: 312 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: