Вторник, 21.05.2024, 19:43
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Июль » 10 » 36 млн. грн. зібрали Слов’яносербські податківці за І півріччя поточного року
16:04
36 млн. грн. зібрали Слов’яносербські податківці за І півріччя поточного року

    Це на 1,3 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Зокрема, до Державного бюджету за січень-червень 2013 року по ДПІ у Слов’яносербському районі  мобілізовано 11,5 млн. грн., що майже на 200 тис. грн.  більше запланованого. До місцевих бюджетів за перше півріччя року надійшло майже 23,5 млн. грн. Плановий показник надходжень перевищено на 608,0 тис. грн.

    Як зазначають в ДПІ у Слов’яносербському районі, з метою забезпечення своєчасних надходжень до скарбниці Держави, митарі роблять основний акцент на відпрацюванні ризикових підприємств, встановленні та ліквідації схем ухилення від оподаткування, а також на проведенні роботи, направленої на легалізацію праці громадян та забезпечення соціальних стандартів при виплаті заробітної плати.

    «Ось уже майже два роки філософія нашої роботи - невтручання у роботу сумлінних платників податків та перевірки суб’єктів господарювання із сумнівною репутацією. Результат – протягом більш як півторарічного періоду податковою службою Слов’яносербського району забезпечується виконання планових завдань», - підкреслюють в податковій.

 

 

                                                      ДПІ у Слов’яносербському районі ГУ Міндоходів у Луганській області

Просмотров: 388 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: