Среда, 22.05.2024, 01:34
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Апрель » 9 » 160 мешканців Слов’яносербського району вже задекларували свої доходи
16:39
160 мешканців Слов’яносербського району вже задекларували свої доходи

         Про це, в ході прес-конференції повідомив начальник  державної податкової інспекції у Слов’яносербському районі Віктор Голованов.

         Сума задекларованих ними доходів склала (за оперативними даними) понад 105 тисяч гривень.

         Такими є підсумки аналізу поданих декларацій.

         Також він звернув увагу, що з початку поточного року податківцями було запроваджено новий сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», що дозволяє заповнити декларацію в електронному вигляді.

          Особливо зручним він є для тих платників, у яких відрізняються адреси реєстрації та фактичного проживання, оскільки, декларацію про майновий стан і доходи потрібно подавати за місцем реєстрації фізичної особи.

          Для користування послугою платникові потрібно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

          Надходження податку на доходи фізичних осіб від сплати задекларованих громадянами доходів є одним з основних джерел наповнення місцевих бюджетів, а це заробітні плати вчителів, лікарів, працівників культури тощо.

          Добровільне декларування своїх доходів - це демонстрація взаємної довіри та партнерських відносин між платниками податків та державою. Декларуючи доходи та сплачуючи податки, громадяни роблять свій індивідуальний внесок у добробут своєї держави.

Просмотров: 348 | Добавил: Алена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: